Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Rušit z Budapešti už by bylo krajně podezřelé.

0 Citovat

voughne napsal(a):

ak nebude rusit komunista statny sviatok

Myslíš ten na hradě?

0 Citovat

romancient napsal(a):

[citace="Michal Jakubík"]

Díky, bohužel to tak nevidí všichni, že by to byla super akce. Zároveň vidím ale i Air Arabii jako super možnost.

Tak někdo nakonec vidí a někomu to jde zveřejňovat 😌

[/citace]

Jj, to tak bylo celou dobu tady a trend pokračuje dodnes...

0 Citovat

mxp napsal(a):

[citace="voughne"]

Myslíš ten na hradě?

[/citace]

Na tej prehriatej hradnej podrztaske nezalezi, ta podpise birmovanemu komunistovi vsetko. 

Inac sa toho roku Wizz z BUD drzi celkom dobre, z 12 leteniek jedina (aj to pred cca 9 mesiacmi) zmena bola pri Sharm el Sheik, takze Catania by mala byt bez problemov.

2 Citovat

ETIHAD má zajímavé ceny Krabi, Sri-Lanka a Vitnam.

Cena od 41tis. za Business z Prahy. Termíny od října do prosince.

Mizí rychle :-)

2 Citovat

Nemáte někdo tip an vyhledávač, který dobře vyhledává multicity?

Teď jsou dobrý letenky LHR-HKG (třeba na listopad) za cca 330 EUR. Ale ještě je pár termínů MXP-MFM za cca 350 EUR. Rád bych nějak pohledal, jestli by to nešlo spojit třeba do LHR - HKG/MFM - MXP, ale běžné vyhledávače typu Skyscanner jsou na to nešikovný 

Jo, všechno to operujou Číňani.

0 Citovat

voughne napsal(a):

[citace="mxp"]

[citace="voughne"]

Myslíš ten na hradě?

[/citace]

Inac Na tej prehriatej hradnej podrztaske nezalezi, ta podpise birmovanemu komunistovi vsetko. 

Inak sa toho roku Wizz z BUD drzi celkom dobre, z 12 leteniek jedina (aj to pred cca 9 mesiacmi) zmena bola pri Sharm el Sheik, takze Catania by mala byt bez problemov.

[/citace]

Politiku komentovat nejdem, je mi z toho zle, a smutno...

Wizz mozem potvrdit. Uz skoro rok kupeny na Vianoce Marakes z Budapesti kupovany z vyhladom zmeny, a rebooku na kanary posunuli o strasnych 20 min. Takze vyzera, ze poletime na Vianoce po 8 rokoch opat  do Maroka.

1 Citovat

Barney Flyer napsal(a):

ETIHAD má zajímavé ceny Krabi, Sri-Lanka a Vitnam.

Cena od 41tis. za Business z Prahy. Termíny od října do prosince.

Mizí rychle :-)

Tam bylo opravdu jen pár termínů už v neděli a jediné co se vyplatilo, bylo Krabi z Prahy (koupeno). Jen se letí v A321, tak jsem na ní zvědav.

1 Citovat

to Fko za 60k bylo taky zajímavý, ale kdyby to byl aspon Dreamliner... Ted maj jeste akcni jednosmerky HKT,HAN,KBV -> AUH za 10k.. z Hanoje dokonce denni let na 787..

auhey.jpg

0 Citovat

No F, ale v A321. Já na to koukal a úplně zajímavý mi to právě nepřišlo.

Jednosměrky jsou super teda no.

0 Citovat

Srí Lanka z Varšavy přes Štědrý den za 37k taky ujde..

0 Citovat

Akcni nabidka business letenek od Etihad. Povolte webu pristup k poloze a vyhazi to nabidky z PRG

https://www.etihad.com/en-cz/off...d_source=7

0 Citovat

Ak sa niekto potrebuje dostať v najbližších dvoch mesiacoch one way z Ázie tak Etihad má dobré ceny z Ázijských destinácií do Európy od 100 eur.. Napríklad Krabi - Viedeň za 170 eur, Hanoj - Praha za 173 eur a tak ďalej.... Mal by ísť aj Business Class od 499 usd ale tam sa mi za tie ceny nič nepodarilo nájsť...

screenshot-20251011-194429.jpg

3 Citovat

Celkem pěkné ceny má BA na lety do celé VB na příští léto, příkladem z Prahy do Inverness 🐲sobota - sobota vč. 23 kg zavazadla (4500CZK)

snimek-obrazovky-2025-10-14-141926.jpg

5 Citovat

tenkrát jsme tu řešili OmanAir error fare CGK-MXP za 6k czk oneway. @cali se vsadil, že to neproletím. Termín mám v listopadu a měl jsem schedule change, takže jsem zavolal na WY a úspěšně rebooknul do bizu na Qatar Airways lety. Sám tomu nevěřím, ale vypadá to, že to proletím. 
Uznávám, že ale neprolítám Ománce, takže to není 100% haha. Kupoval jste to někdo taky?

6 Citovat

Pěkná cena 3.570 Kč za RT letenku z PRG do turecké Kappadokie (Kayseri - ASR), když vezmu v úvahu, že AJet má i v nejzákladnějším tarifu Basic standardní sestavu příručních zavazadel 4+8 kg. 

Dá se směrem tam vzít bližší letiště Nevsehir (NAV), o něco dražší, zpáteční cesty jsou jen s přespáním v Istanbulu. 

Termíny do 3/2026

prg-asr.jpg

4 Citovat

GREAT DEAL 💥 Cheap flights from Munich to Miami ☀ for €299

https://www.fly4free.com/flight-...o-miami-2/

2 Citovat

Mně ty ceny do Států ve výše 1 noci v lepším hotelu nechávají chladným. To radši pořádný vostok, kde si za to samé žiju jako buržoj celý týden...

8 Citovat

Přímé lety z Prahy na Maledivy od Čedoku od 19 990 Kč včetně odbavného zavazadla.

snimek-obrazovky-2025-10-23-235315.jpg

0 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

Za 10k do Dubaje to není žádná hitparáda,

Voukej,Ale furt lepší než letět levněji se Smrtwings; Dá to práci najít volný termín a dotáhnout do konce rezervaci, ale s nekonečnou trpělivostí jsem si našel  dvě letenky v QRbyznysu za80.000Avios. To už je lepší úlovek. Bohužel to nebudeQ-suite.

0 Citovat

Něco pro fanoušky létání.Nejdelší přímý let světa.Kdo bude první??

https://www.poznatsvet.cz/cestov...hp.context

0 Citovat

Tohle honeni za senzacemi nas jednou zabije. Ach ti novinari :)

Clanek je nepresny, cestujici budou na prestupu opoustet letadlo

Takze, kde je ta hranice, co uz primy let je, nebo neni? 2 hodiny? 2:10?

A kdyz si koupim rtw letenku se kterou s 2h prestupy za 48 hodin obletim planetu, tak jsem tento rekord prekonal, nebo jak se to pocita?

7 Citovat

petrcb napsal(a):

Něco pro fanoušky létání.Nejdelší přímý let světa.t

Býval to SQ22

V nádherném novémA-350, se speciální úpravou, v letadle je jenom byznys class a Premium Economy,(Changi-Ewark).

1 Citovat

SCAT Airlines spouští od 21. prosince novou linku z Prahy do čínské San-ja s mezipřistáním v Biškeku . Létat se bude jednou týdně a obsluhovat to má Boeing 737 MAX 9 .

L etenky do Biškeku zatím v systému nejsou , ale do San-ja už jo. 🎫

V období 21.–28. prosince se dají sehnat od 581 EUR i s 23 kg zavazadlem .

Jelikož se jedná o let ha Chaj-nan bez nutnosti vstupu na území kontinentální Číny, není zde potřeba čínské vízum.

snimek-obrazovky-2025-10-27-113803.jpg

4 Citovat

14 hodin v 737. Tak to je nářez.

7