Letenkový koutek
romancient napsal(a):[citace="Michal Jakubík"]
Díky, bohužel to tak nevidí všichni, že by to byla super akce. Zároveň vidím ale i Air Arabii jako super možnost.
Tak někdo nakonec vidí a někomu to jde zveřejňovat 😌
[/citace]
Jj, to tak bylo celou dobu tady a trend pokračuje dodnes...
mxp napsal(a):[citace="voughne"]
ak nebude rusit komunista statny sviatok
Myslíš ten na hradě?
[/citace]
Na tej prehriatej hradnej podrztaske nezalezi, ta podpise birmovanemu komunistovi vsetko.
Inac sa toho roku Wizz z BUD drzi celkom dobre, z 12 leteniek jedina (aj to pred cca 9 mesiacmi) zmena bola pri Sharm el Sheik, takze Catania by mala byt bez problemov.
ETIHAD má zajímavé ceny Krabi, Sri-Lanka a Vitnam.
Cena od 41tis. za Business z Prahy. Termíny od října do prosince.
Mizí rychle :-)
Nemáte někdo tip an vyhledávač, který dobře vyhledává multicity?
Teď jsou dobrý letenky LHR-HKG (třeba na listopad) za cca 330 EUR. Ale ještě je pár termínů MXP-MFM za cca 350 EUR. Rád bych nějak pohledal, jestli by to nešlo spojit třeba do LHR - HKG/MFM - MXP, ale běžné vyhledávače typu Skyscanner jsou na to nešikovný
Jo, všechno to operujou Číňani.
voughne napsal(a):[citace="mxp"]
[citace="voughne"]
ak nebude rusit komunista statny sviatok
Myslíš ten na hradě?
[/citace]
Inac Na tej prehriatej hradnej podrztaske nezalezi, ta podpise birmovanemu komunistovi vsetko.
Inak sa toho roku Wizz z BUD drzi celkom dobre, z 12 leteniek jedina (aj to pred cca 9 mesiacmi) zmena bola pri Sharm el Sheik, takze Catania by mala byt bez problemov.
[/citace]
Politiku komentovat nejdem, je mi z toho zle, a smutno...
Wizz mozem potvrdit. Uz skoro rok kupeny na Vianoce Marakes z Budapesti kupovany z vyhladom zmeny, a rebooku na kanary posunuli o strasnych 20 min. Takze vyzera, ze poletime na Vianoce po 8 rokoch opat do Maroka.
Barney Flyer napsal(a):ETIHAD má zajímavé ceny Krabi, Sri-Lanka a Vitnam.
Cena od 41tis. za Business z Prahy. Termíny od října do prosince.
Mizí rychle :-)
Tam bylo opravdu jen pár termínů už v neděli a jediné co se vyplatilo, bylo Krabi z Prahy (koupeno). Jen se letí v A321, tak jsem na ní zvědav.
to Fko za 60k bylo taky zajímavý, ale kdyby to byl aspon Dreamliner... Ted maj jeste akcni jednosmerky HKT,HAN,KBV -> AUH za 10k.. z Hanoje dokonce denni let na 787..
No F, ale v A321. Já na to koukal a úplně zajímavý mi to právě nepřišlo.
Jednosměrky jsou super teda no.
Akcni nabidka business letenek od Etihad. Povolte webu pristup k poloze a vyhazi to nabidky z PRG
Ak sa niekto potrebuje dostať v najbližších dvoch mesiacoch one way z Ázie tak Etihad má dobré ceny z Ázijských destinácií do Európy od 100 eur.. Napríklad Krabi - Viedeň za 170 eur, Hanoj - Praha za 173 eur a tak ďalej.... Mal by ísť aj Business Class od 499 usd ale tam sa mi za tie ceny nič nepodarilo nájsť...
Celkem pěkné ceny má BA na lety do celé VB na příští léto, příkladem z Prahy do Inverness 🐲sobota - sobota vč. 23 kg zavazadla (4500CZK)
tenkrát jsme tu řešili OmanAir error fare CGK-MXP za 6k czk oneway. @cali se vsadil, že to neproletím. Termín mám v listopadu a měl jsem schedule change, takže jsem zavolal na WY a úspěšně rebooknul do bizu na Qatar Airways lety. Sám tomu nevěřím, ale vypadá to, že to proletím.
Uznávám, že ale neprolítám Ománce, takže to není 100% haha. Kupoval jste to někdo taky?
Pěkná cena 3.570 Kč za RT letenku z PRG do turecké Kappadokie (Kayseri - ASR), když vezmu v úvahu, že AJet má i v nejzákladnějším tarifu Basic standardní sestavu příručních zavazadel 4+8 kg.
Dá se směrem tam vzít bližší letiště Nevsehir (NAV), o něco dražší, zpáteční cesty jsou jen s přespáním v Istanbulu.
Termíny do 3/2026
GREAT DEAL 💥 Cheap flights from Munich to Miami ☀ for €299
Mně ty ceny do Států ve výše 1 noci v lepším hotelu nechávají chladným. To radši pořádný vostok, kde si za to samé žiju jako buržoj celý týden...
Přímé lety z Prahy na Maledivy od Čedoku od 19 990 Kč včetně odbavného zavazadla.
Sue Ellen Ewing napsal(a):Voukej,Ale furt lepší než letět levněji se Smrtwings; Dá to práci najít volný termín a dotáhnout do konce rezervaci, ale s nekonečnou trpělivostí jsem si našel dvě letenky v QRbyznysu za80.000Avios. To už je lepší úlovek. Bohužel to nebudeQ-suite.Za 10k do Dubaje to není žádná hitparáda,
Něco pro fanoušky létání.Nejdelší přímý let světa.Kdo bude první??
Tohle honeni za senzacemi nas jednou zabije. Ach ti novinari :)
Clanek je nepresny, cestujici budou na prestupu opoustet letadlo
Takze, kde je ta hranice, co uz primy let je, nebo neni? 2 hodiny? 2:10?
A kdyz si koupim rtw letenku se kterou s 2h prestupy za 48 hodin obletim planetu, tak jsem tento rekord prekonal, nebo jak se to pocita?
petrcb napsal(a):Býval to SQ22Něco pro fanoušky létání.Nejdelší přímý let světa.t
V nádherném novémA-350, se speciální úpravou, v letadle je jenom byznys class a Premium Economy,(Changi-Ewark).
SCAT Airlines spouští od 21. prosince novou linku z Prahy do čínské San-ja s mezipřistáním v Biškeku . Létat se bude jednou týdně a obsluhovat to má Boeing 737 MAX 9 .
L etenky do Biškeku zatím v systému nejsou , ale do San-ja už jo. 🎫
V období 21.–28. prosince se dají sehnat od 581 EUR i s 23 kg zavazadlem .
Jelikož se jedná o let ha Chaj-nan bez nutnosti vstupu na území kontinentální Číny, není zde potřeba čínské vízum.